Tokat Ekran Değişimi

 

Tokat ekran değişimi için bir an önce telefon servisimiz ile iletişime geçin ve telefon ekranlarınızda oluşan kırık, çizik, çatlak ya da ekran dokunmatiği bozulması gibi tüm sorunlara hızlı çözümler bulun. Telefon servisimizde tüm ekran değişimleri orijinale en yakın ekranlar ile yapılır. Bunun yanında siz değerli müşterilerimiz için;

  • Ekran değişimleri her zaman orijinale en yakın ekranlar kullanılarak gerçekleştirilir.
  • Ayrıca ekran değişimi sonrasında telefonlarınızda yer alan bilgiler hiçbir şekilde silinmez.
  • Bunun yanında değişimler için parça ve işçilik garantili hizmetler sunulur.
  • Tüm değişimler için steril ve statik elektrikten arındırılmış teknik servis odaları kullanılır.
  • Değişim esnasında ise tüm işlemler sizlerin yanında ve gözü önünde olur.

Tokat ekran değişimi ile telefonlarınızı kargo ile servisimize gönderebilir ve ekran sorunlarınızı bu şekilde giderebilirsiniz. Kargo ile servisimize göndermiş olduğunuz telefonlarınız, en kısa sürede ekran değişimi yapılarak yine kargo aracılığı ile tarafınıza geri gönderilir. Ayrıca kargo ücretleri ise tamamen firmamıza aittir. Telefon servisimizde tüm ekran değişimleri garanti kapsamında yapılır. Sizler de Tokat garantili ekran değişimi ile telefon ekranlarınızda meydana gelen tüm sorunları kısa süre içerisinde çözüme ulaştırabilir ve en az 6 ay parça ve işçilik garantisi ile değişim hizmetleri alabilirsiniz.

iPhone Ekran Değişimi Tokat

iPhone ekran değişimi için sizler de daha fazla zaman kaybetmeden hemen bizimle iletişime geçin ve konusunda uzman bir ekip ile değişim hizmetleri alın. Telefon servisimizde tüm ekran değişimleri alanında orijinale en yakın ekranlar ile yapılır. Ayrıca değişimler için her zaman steril ve statik elektrikten arındırılmış olan teknik servis odaları kullanılır. Tabi değişimler ise tamamen sizlerin gözü önünde olur.

Diğer yandan garanti kapsamında hizmetler sunan firmamız, siz müşterileri için her zaman hızlı ve güvenilir çözümler ortaya koyar. Sizler de ekranlarınızda herhangi bir nedenle meydana gelmiş olan tüm sorunları Tokat garantili ekran değişimi ile kısa sürede ortadan kaldırabilir ve bunun yanında en az 6 ay parça ve işçilik garantili hizmetler alabilirsiniz.

Samsung Ekran Değişimi Tokat

Samsung telefonların ekran değişimlerinde hızlı ve kaliteli çözümler sunan servisimiz, siz müşterileri için her zaman orijinale en yakın Samsung ekranlar ile değişim yapar. Orijinale en yakın ekran değişimleri sayesinde telefonlarınızda dokunmatik hızı, dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığı gibi tüm özellikler ilk gün ki haline geri döner.

Bunların yanı sıra ekran değişimleri tamamen sizlerin yanında ve gözü önünde olur. Değişim sonrasında ise telefonlarınızda yer alan fotoğraf, video, oyun, uygulama ve rehber gibi bilgiler asla silinmez ya da zarar görmez. Ekran değişiminin hemen ardından ise yeni ekranlarınızda bir dizi test ve kontroller yapılır. Bir sorun gözükmediği taktirde sizlerin de onayı alınarak telefonlarınız teslim edilir.

Xiaomi Ekran Değişimi Tokat

Xiaomi ekran değişimi hizmetleri ile siz müşterilerine profesyonel çözümler sunan telefon servisimiz, aynı zamanda alanında uzman bir ekip ile değişim yapar. Servisimizde tüm ekran değişimleri için orijinale en yakın Xiaomi ekranlar kullanılır. Ayrıca değişim esnasında ise tüm işlemler sizlerin gözü önünde gerçekleştirilir.

Servisimizde tüm ekran değişimleri yaklaşık olarak 45 ila 60 dakika gibi kısa bir zaman içerisinde tamamlanır. Bunun ardından ise ekranlarınızda gerekli testler ve kontroller yapılarak telefonlarınız teslim edilir. Ayrıca değişim sonrasında telefonlarınızda yer alan bilgiler hiçbir şekilde silinmez ya da zarar görmez.

Huawei Ekran Değişimi Tokat

Huawei ekran değişimlerinde sizlere hızlı ve güvenilir çözümler sunan firmamız, aynı zamanda garanti kapsamında ekran değişimleri yapar. Telefon ekranlarınızda meydana gelen kırık, çizik, çatlak ya da ekran dokunmatiği bozulması gibi tüm problemleri garantili ekran değişimi Tokat ile kısa sürede ortadan kaldırabilir ve bunun yanında en az 6 ay parça ve işçilik garantisi altında değişim hizmetleri alabilirsiniz.

Servisimizde tüm ekran değişimleri için orijinale en yakın Huawei ekranlar kullanılır. Değişim sonrasında telefonlarınızda yer alan bilgiler hiçbir şekilde silinmez ya da zarar görmez. Bunun yanında ön cam değişimi değil, her zaman panelli ekran değişimleri ile hizmet verilir. Bu sayede ekranlarınızda daha sonradan sarı leke ya da beyaz nokta gibi sorunlar oluşmaz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments