Casper Via P2 ekran Tamiri

Casper Via P2 Ekran Değişimi Fiyatı 249 TL – Casper Kadıköy Servisi

Casper Via P2 ekran değişimi hizmetlerinde siz müşterileri için kaliteli ve güvenilir çözümleri ile öne çıkan teknik servisimiz, aynı zamanda alanında uzman ve deneyimli ekibi ile ekran değişimi yapar. Servisimizde oldukça uygun fiyat aralıkları ile ekran değişimi yapılır ve kaliteden hiçbir şekilde ödün verilmez. Ayrıca servisimizde casper ekran tamiri fiyatı olarak da çok daha uygun fiyat aralıkları ile ekran değişimi hizmeti almanız mümkündür. Siz de hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ir ekran değişimi için bizi tercih edin, sizlere uzman ekibimiz ile profesyonel çözümler sunalım.

Casper Via P2 Ekran Değişimi Fiyatı

Casper Via P2 ekran değişimi konusunda profesyonel çözümlere imza atan servisimiz, komple ekran değişimi ile sizlere ayrıcalıklı bir hizmet sunar. Teknik servisimizde bir ekranı oluşturan iç ekran, ön cam, dokunmatik panel ve dış panel gibi tüm parçalar aynı anda değiştirilir. Böylece daha sonradan ortaya çıkabilecek sarı leke ya da beyaz nokta gibi ekran sorunları da engellenmiş olur. Bu nedenle firmamızda sadece casper via p2 dokunmatik ekran değişimi yapılmadığını ve bunun yerine ekrana dair tüm parçaların değiştirildiğini söylemek mümkündür. Kalıcı ve etkili çözümler için servisimizde daima komple ekran değişimi yapıldığını da belirtmeden geçmeyelim.

Casper Via P2 Ekran Değişimi Nasıl Yapılır?

Casper akıllı telefonlarda alanında uzman ve deneyimli bir kadro ile ekran değişimi yapan firmamız, aynı zamanda siz müşterileri müşteri adresinde de ekran değişimi hizmetleri sunar. Müşteri adresinde ekran değişimi hizmeti almak için yapmanız gereken sadece bizi aramak ve bulunduğunuz adresi bildirmek kadar kolaydır. Bunun ardından en kısa süre içerisinde ekibimiz yola çıkacak ve sizlere bulunduğunuz adreste ekran değişimi hizmetleri sunacaktır. Ayrıca firmamızda yapılan ekran değişimi hizmetleri ise genel olarak aşağıdaki gibidir;

  • Casper Via P2 telefonlarda ekran değişimi için yeterli süre 45 olarak karşımıza çıkar.
  • Kaliteli ve sorusnzu bir hizmet olması açısından alanında uzman ve deneyimli bir kadro ile ekran değişimi yapılır.
  • Ekran değişimlerinde servisimiz 6 aylık parça ve işçilik garantili hizmetler verir.
  • Ayrıca ekran değişimi öncesinde ve değişim yapıldığı sırada telefonlarda sıfırlama yapılmaz ve bunun yanında telefonda yer alan veriler silinmez.
  • Ekran değişimi yapıldıktan sonra yeni ekran test ve kontrollere tabi tutulur. Eğer ekranda bir dorun yoksa telefon müşteriye teslim edilir.
  • Servisimiz her zaman ekran değişimi hizmetlerinde orijinale en yakın Casper Via P2 ekranlar ile işlem yapar.
  • Bunların yanı sıra ekran değişimleri her zaman müşterinin yanında yapılır ve bu sayede gerçekleştirilen işlemleri görme imkanı sunulur.
  • Teknik servisimizde aynı zamanda kargo gönderim hizmeti ile de ekran değişimleri yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 3 iş günü kadar süren değişimlerde kargo ödemeleri çift taraflı şekildedir.

Casper Via P2 Orjinal Ekran

Casper via p2 için orijinal ekran takmayı düşünüyorsanız bu ekranın sadece yetkili servisinde olduğunu aksine başka hiç bir yerde orijinal ekranın olmadığını belirtmek isteriz. Çünkü orijial ekran sadece kendi servisinde mevcuttur onun dışında hiç bir yerde kesinlikle bulunmamaktadır. Kullandığımız ekranlar orijinal

Casper Via P2 Ekran Değişimi Nedenleri Nelerdir?

Casper Via P2 akıllı telefon modellerinde ekran değişimleri çeşitli nedenlere bağlı olarak yapılır. Bunlar arasında ilk olarak karşımıza çıkan telefonun herhangi bir nedenle darbe alması ya da yüksek bir yerden düşmesidir. Ayrıca suya düşen ya da sıvı ile temas eden telefonlarda da ekran değişimleri yapılması gerekebilir. Dokunmatik panel üzerinde meydana gelen mekanik sorunla da yine ekranların kullanılmaz hale gelmesin neden olabilir ve bu tür durumlarda da yanı şekilde ekran değişimi gerekli olur.

Casper Via P2 Ekran Tamiri İçin Bizi Tercih Edin!

Siz de alanında uzman çalışanları olan ve sizlere ekran değişimlerinde hızlı çözümler sunan bir firma ie çalışma isterseniz, daha fazla beklemeden bir an önce bizimle iletişime geçin ve ekranlarınızda yaşadığınız sorunları kısa sürede ortadan kaldıralım. Sektörün önde gelen telefon servislerinden biri olarak Casper telefonların ekranlarında oluşan sorunları hızlı ve kaliteli çalışmalarımı ile çözüme ulaştırıyor ve bunun yanında alanında uzman personellerimiz ile sizlere pratik çözümler sunuyoruz. Firmamız, 6 ay parça ve işçilik garantili hizmetleri ile sizleri güvence altına aldığı gibi ekran değişimi sırasında telefondaki bilgileriniz zarar görmemesi için gereken tüm önlemleri alır. Bunun yanında ekran değişimi sırasında yapılan tüm işlemleri yakından izleyebilir ve telefonunuzda gerçekleştirilen işlemleri daha yakından görebilirsiniz. Hemen servisimize gelin ve sizlere ekran değişimlerinde etkili ve kalıcı çözümler ile yardımcı olalım.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments