Akıllı Cep Telefonu Yere Düştü Açılmıyor Ne Yapmalıyım?

Akıllı cep telefonu yere düştü açılmıyor ne yapmalıyım? siz de bu konuda ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız, yere düşen telefonlarda meydana gelen arızaların neler olabileceği hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. Eğer akıllı telefonunuzu yere düşürdüyseniz ve telefon açılmıyor ise ilk olarak ekrandan şüphelenmeniz doğru olur. Çünkü pek çok kullanıcı son zamanlarda telefon yere düştü ekranı açılmıyor gibi durumlarda sorunun tam olarak ekranda olduğunu gözlemlemiştir. Ayrıca bazen telefonda ekran açılmamasına rağmen sesin geldiği görülmüş ve bu durum ise problemin ekranda olduğunu bir kez daha ön plana çıkarmıştır.

Akıllı cep telefonu yere düştü açılmıyor ne yapmalıyım? şeklindeki bir soruya cevap vermek için öncelikle telefonun yere düştüğü anda ilk olarak hangi parçasının hasar görebileceğini tahmin etmek gerekir. Genelde akıllı telefonlar yere düştüğünde öncelikle ekran hasar görür. Ekran çatlayabilir ya da kırılabilir. Bunun sonucunda ise tekrar açılmaz ve ekran tamamen siyah olur. Yani telefon düştü ekran siyah ise telefon açılmış olsa bile bunu anlamak pek de mümkün olmaz. Telefonun açıldığını anlamak için çıkan sesleri analiz etmek doğru olur. Çünkü ekran siyah olsa bile telefondan hala ses gelebilir. Aslında telefon açılmıştır, ancak ekran siyah olduğu için bunu anlamak zor olur. Telefondan çıkan sesler ise açılmış olduğunu ve ekranda sorun olduğunu işaret eder.

Akıllı Cep Telefonu Yere Düştü Açılmıyor Nasıl Çözülür?

Akıllı telefonlar yere düştüklerinde öncelikle ekranda hasar alır. Ekranın düşme eylemine göre çatlaması ya da kırılması mümkündür. Hatta bunlardan biri olmasa bile genel olarak hassas bir yapıya sahip olan telefonlarda ekran telefon açılmasına rağmen siyah kalabilir ve görüntü atmayabilir. Bazı durumlarda telefon yere düştü ekran kaydı şeklinde kullanıcı şikayetleri ile karşılaşmak da mümkündür. Akıllı telefonların ekran sorunlarında yapılması gereken ise bir an önce ekran değişimi yapılması olur. Çünkü ekran değişimi hem etkili hem de kalıcı sonuçlar ortaya çıkarır. Bu yüzden ortaya çıkan sorunu çözmek için profesyonel bir yardım alınması ve bunun için de telefonun uzman bir teknik servise götürülmesi gerekir. Teknik serviste yapılan incelemeler ve kontrollerin ardından alanında uzman teknisyenler bir an önce ekran değişimi yapacaktır. Şimdi, akıllı telefonlarda ekran değişimi nasıl yapılır? buna bakalım.

  • Akıllı telefonlarda ekran değişimi hizmetleri ortalama 30 dakika kadar sürer. Servisteki yoğunluğa göre bu süre 2 saate kadar uzayabilir.
  • Ekran değişimi yapan servisler, genelde parça ve işçilik garantisi ile çalışır ve bu şekilde verdiği hizmete karşı müdrirlerini koruma altına alır.
  • Ekran değişimleri alanında uzman ve deneyimli çalışanlar tarafından gerçekleştirilir. Bu sayede telefonların diğer aksamlarına hiçbir şekilde zarar gelmez ve başarılı sonuçlar elde edilir.
  • Bunların yanı sıra ekran değişimi yapılırken telefon içerinde yer alan oyun, fotoğraf, video, rehber ve uygulamalar asla silinmez. Ayrıca telefonlar sıfırlanmada ekran değişimi yapılır.
  • İsteğe bağlı olarak telefonu kargo ile göndermek ve bu şekilde de ekran değiştirmek her zaman için mümkündür. Kargo gönderim hizmeti ile yapılan değişim sırasında kargo ücretleri servis tarafından karşılanır.
  • Diğer yandan ekran değişimi yapıldığı sırada her zaman son teknoloji ekipman ve donanımlar ile çalışılır. Bu sayede telefonların farklı donanımları hiçbir şekilde zarar görmez ve genel olarak tüm işlemler müşteri göz önünde yapılır.

 Akıllı Cep Telefonu Yere Düştü Açılmıyor Sorunu İçin En Doğru Adres

Firmamız, herhangi bir nedenle yere düşen akıllı telefonlardaki arızaların giderilmesinde oldukça önemli bir yer alır. Akıllı telefonlarınızda yapılan tüm işlemler, konusunda uzman ve deneyimli teknisyenler tarafından gerçekleştirilir. Bunun yanında tamir ve onarım hizmetlerinde her zaman son sistem ekipman ve donanımlar kullanılır. Sizleri güvence altına almak adına parça ve işçilik garantili hizmetleriyle telefon tamiri yapan firmamız, aynı zamanda kaliteli bir işçiliğin en doğru adresidir. Eğer siz de yere düşen telefonlarında oluşan sorunları uygun fiyat aralıkları ile çözmek ve bunun yanında telefonunuzu eski hale getirmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teknik servisimizde akıllı telefonlarda meydana gelen tüm arızalar, detaylı bir çalışma ile çözüme ulaştırılmaktadır.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments