iPhone Açılmıyor Elmada Kalıyor

iPhone modelleri bazen açılış sırasında iphone elma logosu ekranda kalıyor diye gelerek kilitlenir ve buradan ileri gidemez. Böyle bir durumda anlaşılması gereken iPhone’un ön yükleme sırasında bir hata ile karşılaştığı ve telefonu açılış ekranına kadar getiremediğidir. Hatta sorunun çözümü için internet üzerinde genel bir araştırma yapıldığında iphone elma ekranında kaldı gibi çeşitli şikayetlerin gündeme geldiğini görmek mümkündür.

iphone Elma Logosu Ekranda Kalıyor Arızası

iPhone açılmıyor elmada kalıyor şeklinde bir sorun ile karşılaşan iPhone kullanıcılarının birtakım yöntemler dahilinde yaşadığı bu sorundan kurtulmaları mümkündür. Bu nedenle öncelikle elma ekranında kilitli kalan bir iPhone için neler yapılabilir? bunun tam olarak öğrenilmesi gerekir. Şimdi, iPhone elma logosunda kilitlendi ve benzeri sorunlar konusunda atılabilecek adımlara daha yakından bakalım.

iPhone Açılmıyor Elmada Kalıyor Nasıl Çözülür?

iPhone elma logosu ekranda kalıyor ekranında kilitli kaldıysa ilk olarak yapılması gereken telefonu yeniden başlamaktır. Bu genelde elma ekranında kilitli kama problemini çözmeyebilir, ancak denemekten zarar gelmez. Bunun dışında ikinci yöntem ise telefona hard reset atmaktır. Hard reset de yine çözüm yolları arasında yer alır. Bu da işe yaramadıysa bir sonraki adım olan kurtarma modunu denemekte fayda vardır. Kurtarma modu ile telefona eski bir yedeğin yüklenmesi ya da işletim sisteminin baştan kurulması mümkündür. Bir başka önemli çözüm yolu da DFU modu olarak karşımıza çıkar. Eğer iPhone açılmıyor elmada kalıyor ise DFU moduna giriş yapılarak çözüm yoluna gidilebilir. DFU moduna giriş aşağıdaki şekilde yapılır;

iPhone Tamiri Güncel Fiyatı Bilgisi İçin Tıklayın

iPhone elmada kalırsa ne yapmalıyım

  • Bilgisayarda iTunes’u açın.
  • Telefonu USB kablo ile kapattıktan sonra bilgisayara bağlayın.
  • 3 saniye açma/kapama tuşuna bastıktan sonra Home tuşuyla beraber 10 saniye daha basın. Açma/kapama tuşundan elinizi çektikten sonra 5 saniye daha Home tuşuna basın.
  • Ekranda herhangi bir logo ya da iTunes bağlanma istemi gelmediyse DFU modundasınız demektir.

DFU modu ile telefonu yeniden telefona yeniden sistem yükleyebilir ve fabrika ayarlarına dönüş sağlayabilirsiniz. Ancak bunları yapmakta zorlanırsanız ve profesyonel bir yardım almak isterseniz, sizleri iPhone telefon arızaları konusunda uzman firmamıza bekleriz Bizimle yaşadığınız bu sorunu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments