Telefonun İç Ekranı Nasıl Kırılır?

Telefonun iç ekranı nasıl kırılır şeklinde araştırmalarına başlayan kişiler, birçok farklı sebep görebilmektedir. Genel olarak kullanıcıların yaşadıkları iç ekranların kırılması problemi kullanıcı hatalarından kaynaklanmaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan incelemelere göre iç ekranların kırılması;

  • Oynanan oyunla sırasında telefonun çok ısınması ve bu anlarda telefona hafif de olsa baskı uygulanması,
  • Şarjda çok uzun süre bırakılması ile batarya şişmesi ve sonrasında iç ekrana zarar vermesi,
  • Alınan yüksek şiddetteki darbeler,
  • Telefonların yakınında sıcak ya da soğuk kaynağı olarak kullanılan malzemelerin olması gibi sebeplerden kaynaklanabilmektedir.

Kullanıcıların bu sebepleri en iyi şekilde incelemesi ve sonrasında bunları tekrarlamamak için özen göstermesi gerekmektedir. Ancak bu aşamada telefonların onarılması da şarttır.

Telefon İç Ekranın Nasıl Kırılır ?

Telefonun iç ekranı nasıl kırılır sorusunun yanıtlarını alıp kendi hatalarını öğrenen kişiler, sonrasında firmamız ile iletişime geçerek onarım sürecini başlatabilirler. Akıllı telefonlarda ekranların onarımları genel olarak masraflı olmaktadır. Bunun sebebi de ekranların üzerinde onarım işlemlerinin uygulanmasının çok mümkün olmayışıdır.

Temel bir düşünce ile kırılan camların tekrar eski haline getirilmesi mümkün olmadığından ekranların kırılması durumunda ekran değişikliğine gidilmesi gerekmektedir. Ekranlar, iç ekran, ön cam, dokunmatik alan ve dış cephe olarak bir takım halindedir. Bu takımın herhangi bir üyesi kırıldığında diğerlerinin tek başına eklenmesi gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. Bu sebeple de firmamız tarafından yeni bir ekran takımı telefonlara eklenerek sorunlar ortadan kaldırılmaktadır.

Telefon İç Ekran Kırılmasının 15 Dakikada Onarımı

Firmamıza ulaşan telefonların iç ekranlarında kırılmalar varsa yapılacak olan işlemler belirlidir. Bu aşamada telefonların modeline göre kararın verilmesi gerekmektedir. Genel olarak ekranlarda yaşanan bu sorunda ekranın tamamının değişmesi gerekmektedir. Yalnızca bazı ürünlerde ekranın kırılan kısmının değişmesi imkânı bulunmaktadır.

Hangi markada bu imkânların bulunduğunu iyi bilen ekip çalışanlarımız hemen ekranlarınızı söktükten sonra yerine gerekli parçaları eklemektedir. Telefonlarda gerçekleşecek olan bu işlemler 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanmaktadır. Firmamıza gelen iç ekran kırılması problemleri başarı ile çözülerek telefonlar sahiplerine teslim edilmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments