Casper Şarj Soketi Değişimi
Yazan:admin / Blog / 0 Yorum

Casper Şarj Soketi Değişimi

Cep telefonu kullanıcıları, teknik sorun ya da kullanıcı hataları sonucu karşılaşılan arızaların tamiri için güvenilir servis arar. Servisimiz, uzman elemanları ve şeffaf hizmetleri ile güvenilir olduğunu gösteriyor. Casper şarj soketi değişimi işlemleri sırasında, telefondaki bilgilerin kopyalanmadığını, okunmadığını gösterebilmek için müşterinin gözü önünde işlemler yapıyoruz. Servisimizde, gizli bir bölüm yoktur ve yapılan işlemler 7/24 kamera ile izlenmektedir.

Türkiye’nin her yerindeki casper cihaz kullanıcılarına garantili hizmet veriyoruz. Alanında uzman elemanlarımız tarafından yapılan şarj soketi değişimi işlemleri sırasında telefonda bulunan bilgiler silinmemekte ve tamir sonrası, müşteri telefonunu kullanmaya devam edebilmektedir. Casper cihazların şarj soketleri değiştirildiğinde, 6 ay garanti veriyoruz. Müşterinin yanında yapılan tamir işlemlerinde, değişen tüm parçalar, müşteriye gösterilmektedir.

Casper Şarj Soketi Değişimi Nasıl Yapılır

Casper cihazların şarj soketi değişim sorunları için farklı çözüm yöntemleri kullanılmaktadır. Cihazın şarj almama sorununun nedenleri farklı olabiliyor. Bunun için sorunun doğru tespit edilmesi önemlidir. Casper şarj soketi değişimi her zaman uzman elemanlarımız tarafından yapılır. Şarj soketi değişimi yapmadan önce farklı şarj kabloları ile şarj alıp almadığı kontrol edilir. Şarj soketi gözle kontrol edilir ve daha sonra cihaz sökülerek, soket bağlantıları incelenir.

Tüm bu işlemler, müşterinin gözü önünde yapılır. Şarj soketinde meydana gelen kırılma ya da yıpranmalar, şarj sorununa neden olabiliyor. Sorunun çözümü için soket değişimi işlemlerini yapıyoruz. Özel aparatlar kullanarak yapılan şarj soketi değişimi sırasında, telefonun diğer bölümlerine hiçbir zarar verilmemektedir. Değiştirilen parçalara olduğu gibi yapılan işlemlere de garanti veriyoruz. Casper cihaz modellerine uygun şarj soketlerini bulunduruyor ve işlemlerin hemen yapılmasını sağlıyoruz.

Casper Şarj Soketi Değişimi
Casper Şarj Soketi Değişimi

Casper Şarj Doldurmama ve Şarj Soketini Kırılması

Casper cihazları kullananlar, cihazın sert darbe alması ya da düşmesi sonrasında, şarj doldurmama sorunları ile karşılaşabilir. Şarj doldurmama sorununun en büyük nedeni, şarj soketinin kırılmasıdır. Şarj soketi değişimi fiyatı servisimizde, en uygun fiyat seçenekleri ile yapılır. Şarj doldurmama sorunlarına bulduğunuz çözümler sayesinde, müşterilerimiz, olumlu yorumlarda bulunmaktadır. Google haritalarda, servisimizle ilgili yüksek olumlu müşteri yorumlarının yer aldığı görülebilmektedir.

Müşterilerinden olumlu yorumlar alan teknik servis olarak, her zaman en güvenilir hizmetleri sunuyoruz. Casper cihazların şarj soketlerinin kırılması, şarja takarken ya da şarjdan çıkartırken çok sert hareketlerin yapılmasına bağlıdır. Sert hareketler, şarj soketi bağlantılarının zarar görmesine ya da kırılmasına neden olabilir. Hasar gören şarj soketi, şarj doldurmamaya ve cihazın kullanılmamasına neden olur. Alanında uzman elemanlarımız, arızalı soket değişimlerini 30 dakika gibi kısa sürede gerçekleştirerek, cihazda yaşanılan sorunları ortadan kaldırıyor.

Casper Şarj Almama Sorunu

Casper cihazınızı şarj edemediğinizi zaman kullanamazsınız. Şarj almama sorununun neden kaynaklandığı doğru tespit edildiğinde çözüm hemen bulunacaktır. Teknik servis elemanlarımız, cihaz üzerinde inceleme yaptığında, şarj almama sorununun nedenini hemen bulabilecektir. Casper cihazlarda görülen şarj almama sorununa, şarj soketi ya da şarj kablosu arızaları neden olabiliyor.

Şarj soketi değişimi yapılmadan önce farklı şarj kablolarını deniyoruz. Şarj almama sorunu devam ediyorsa, şarj soketi bağlantılarında sorun var demektir. Bu sorunun çözümünü, müşterimizin yanında yaptığımız, parça değişimi işlemleri ile çözüyoruz. Müşterilerimiz, yaptığımız işlemleri izleyebildiği için casper şarj soketi değişimi fiyatı listesinden, işlem ücreti bilgilerini görebiliyor.

Şarj Soketi Değişimi Fiyatı Ne Kadar?

Casper şarj soketi değişimi fiyatı listesinde yer alan fiyat bilgileri, her model için farklı olabiliyor. Parça temin durumuna göre fiyat listesi güncellenmekte ve müşterilerin hemen bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Casper cihazlarda kullanılan şarj soketi yedek parça fiyatları, cihaz modeline göre değişiyor. Servisimize gelen müşterilerimiz, kullanmış oldukları cihazlarla ilgili yapılacak tamir işlemlerinde ödeyecekleri ücret bilgilerini, işlemlere başlamadan önce öğrenebiliyor. Şarj soketi fiyatları, en fazla 200 TL olabiliyor.

İşlem garantili hizmetlerimizde, fiyat bilgilerini müşterilerimizin istedikleri zaman görmelerini sağlıyoruz. Şarj soketi değişimi yapılırken, telefonun işletim sistemine ve diğer bölümlerine müdahale edilmediği için bilgilerde silinme ya da kaybolma gibi sorunlar yaşanmıyor. Şarj soketi değişiminden sonra cihazın daha güvenli kullanımı için müşterilerimiz, teknik personelimiz tarafından bilgilendiriliyor. Kargo ile cihaz teslimi alıyor ve gerekli tamirleri yaparak, aynı yöntemle geri gönderiyoruz.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments